gıda teknolojisi, biyomühendislik, sürdürülebilir gıda üretim sistemleri, gastronomi Doç.Dr. Seda Genç Gastronomi ve Mutfak S.Bölüm Başkanı 0232-570 8636
Fonksiyonel ve yenilikçi gıdalar ve üretim teknolojileri, fonksiyonel et ürünleri, aquakültür, yenilebilir film ve kaplamalar Dr.Öğr.Üyesi Eylem Ezgi Fadıloğlu 0232-570 8635
Turizm İşletmeciliği, İşletme, Hizmet Kalitesi, Marina İşletmeciliği, Sürdürülebilir Turizm Yönetimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Doç.Dr. Ferika Sarı 0232-570 9132
Sanat tarihi, Bizans Sanatı, ikonografi, görsel kültür, yeme-içme kültürü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Kahyaoğlu Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Başkanı 0232-570 8742